Priče s i bez pokrića

Rijeka još nije kompletirala momčad, tko će promijeniti adresu do kraja prijelaznog roka?

Orlando Rivetti

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ



Tomislav Gomelt neće u proljetnom nastavku konkurirati za mjesto u sredini terena, poslan je na posudbu u FC Lorca, momčad iz španjolske LaLiga 2.


Mladi Matej Šantek će u proljetnom nastavku igrati za slovensku Goricu. Tko će još promijeniti adresu do kraja prijelaznog roka?


Jučer nisu igrali Jelić i Davidsson. Možda su ozlijeđeni… Sve treba uzeti s rezervom, jer prijelazni rok je vrijeme plasiranja priča bez pokrića.




Odlazak Gomelta, kandidata za mjesto u veznom redu, vjerojatno je odlučen nakon što su Srećko Juričić i Ivan Mance u dogovoru s Matjažom Kekom dali mig svom Damiru Miškoviću, za dovođenje Srđana Grahovca (25), zadnjeg veznog, povremenog BiH reprezentativca. Grahovac je iz banjolučkog Borca otišao u bečki Rapid, igrao tri sezone, a nakon toga prešao u Astanu.


Marin Leovac je svojedobno iz Beča stigao na Rujevicu pa nastavio prema jugu, do Grčke, gdje je sada član vodeće momčadi prvenstva, PAOK-a, ali nije previše sretan.


Rumunjski trener Razvan Lucescu hrani ga minutama igre na kapaljku za oči… Leovac želi igrati i izboriti mjesto u Dalićevoj ekipi za Svjetsko prvenstvo. Svojedobno, dok je izbornik bio Niko Kovač, Leovac je uzeo hrvatsko državljanstvo, ali ga kasnije Čačić nije pozivao… Leovac s PAOK-om ima ugovor od 400-500 tisuća eura po sezoni do ljeta 2019. godine. Rijeka i Leovac željeli bi aktivirati opciju – posudbe. Uvijek je u takvim slučajevima problematično tko će plaćati u kojem postotku. Ivan Savvidis je Rus grčkog podrijetla u dobrim odnosima s Putinom, koji se obogatio na duhanu, gazda PAOK-a koji je, navodno, spreman na dogovor. Uz trenerov blagoslov… Mišković i Savvidis su na potezu.