Tibor Halilović

Rastemo iz utakmice u utakmicu, neće biti problema ako nastavimo ovako igrati

Portal Novilist.hr

Tibor Halilović tijekom ogleda u Varaždinu/D. KOVAČEVIĆ

Tibor Halilović tijekom ogleda u Varaždinu/D. KOVAČEVIĆ

Presudilo je prvo poluvrijeme u kojem smo visoko stiskali, a s loptom smo bili smireni i iskoristili naše šanse. Imali smo još dosta prilika i moglo je biti uvjerljivije.



RIJEKA Kao što su najavili igrači Rijeke uskratili su nakon pobjede u Varaždinu izjave svim medijima osim djelatnicima klupskog odjela za Odnose s javnošću. Tibor Halilović, strijelac drugoga pogotka u Varaždinu, ovako je vidio drugu uzastopnu pobjedu svoje momčadi:


– Varaždin je dobra ekipa što su pokazali protiv jačih ekipa, vole igrati i teže pas igri. Presudilo je prvo poluvrijeme u kojem smo visoko stiskali, a s loptom smo bili smireni i iskoristili naše šanse. Imali smo još dosta prilika i moglo je biti uvjerljivije. Trebamo biti zadovoljni jer teren je bio težak nakon što je pala kiša. U drugom poluvremenu smo mali pali, ali sve u svemu najbitnija su tri boda – govorio je Halilović.


Nastavili ste nakon Pule pobjednički niz?




– Bitno je pobjeđivati momčadi ispod nas, treba osvajati bodove. Mislim da iz utakmice u utakmicu rastemo, a što je najbitnije držimo priključak s momčadima s vrha.


U utorak vas očekuju Buje u Kupu, a onda i domaći prvenstveni susret s Lokomotivom. Pretpostavka je da priželjkujete dvije pobjede?


– Bilo bi lijepo otići na pauzu s nizom od četiri, pet pobjeda. Ako ovako nastavimo igrati onda nema problema – rekao je veznjak Rijeke.