Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Dva svijeta...

video RUJEVICA NEKAD I SAD Pogledajte kako se navijalo prošle subote, a kako kada Armada nije bila u bojkotu

RUJEVICA NEKAD I SAD Pogledajte kako se navijalo prošle subote, a kako kada Armada nije bila u bojkotu
RUJEVICA NEKAD I SAD Pogledajte kako se navijalo prošle subote, a kako kada Armada nije bila u bojkotu
Autor:
Objavljeno: 23. srpanj 2019. u 9:46 2019-07-23T09:46:58+02:00

Objavljen je i jedan zgodan video uradak koji pokazuje kako je to nekada izgledalo na Rujevici, a kako prošle subote protiv Varaždina...

RIJEKA Iako se neki trude dokazati kako je atmosfera za vrijeme utakmica na Rujevici baš onakva kakva treba biti i sami klupski uposlenici u svojim javnim nastupima zazivaju Armadin prekid bojkota i povratak organiziranog navijanja. Povremeno navijanje protiv Varaždina, pokoji muzički broj limene glazbe i povici pojedinaca koji se mogu čuti i na malim ekranima jasan su pokazatelj u kakvoj se atmosferi igraju utakmice i da Armadin bojkot ipak nije samo stvar "ultrasa" nego je zahvatio puno šire navijačke mase i praktički se prelio podjednako na sve tribine. Bitna je razlika u tome što za razliku od pripadnika Armade neki navijači svoj bojkot izražavaju na drugi način, dolaskom na tribine i povremenim pljeskom za neki hvalevrijedan potez, ali ne i onom zdušnom podrškom kroz svih 90 minuta.

No, prave, one atmosfere od koje su suparnički treneri i igrači strijepili i nerijetko je isticali jednostavno više nema i ako Armada ustraje u svojim zahtjevima (smjena pomoćnog trenera Renata Pilipovića čiji odlazak se tijekom susreta s Varaždinom počeo zazivati i s istoka, te zapada...) i predsjednik kluba Damir Mišković ne popusti, neće je tako skoro ni biti. Jasno je da bi to bio težak udarac za momčad Rijeke od koje se očekuje da se pokuša probiti do skupina Europske lige što bi za klub bilo od ogromnog značaja. 

Objavljen je i jedan zgodan video uradak koji pokazuje kako je to nekada izgledalo na Rujevici, a kako prošle subote protiv Varaždina... Oni koji su se zaželjeli prave navijačke atmosfere mogu pogledati i kako je sve to nekada izgledalo na Kantridi. Aberdeen, mogući suparnik bijelih u kolovozu, je prije četiri godine slavio 3:0 pod stijenama, no sve to nije nimalo ohladilo ozračje u kojem se igrala ta utakmica. Jednostavno na tribinama je i kod trećeg škotskog gola prevladavalo uvjerenje da Rijeka može proći što se možda i moglo dogoditi da Riječani nakon vodstva 2:0 u uzvratu nisu brzo primili gol nakon kojega je sve bilo gotovo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija