Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
22. veljače 2020.
Novo lice na Rujevici

video ROBERT MURIĆ: U Portugalu nije bilo nešto, imao sam par ponuda, ali odlučio sam se za Rijeku

Ivan Mance i Robert Murić/ V. KARUZA
Ivan Mance i Robert Murić/ V. KARUZA
Autor:
Objavljeno: 5. veljača 2019. u 14:47 2019-02-05T14:47:00+01:00

 S dosta igrača sam pričao prije dolaska u klub i čuo da se ovdje stvarno radi super. Sa Župarićem sam igrao u Italiji, s Capanom, Halilovićem i Pavičićem u Dinamu... Vječiti talent? Ne znam što da kažem... Došao sam pokazati sve što znam, vjerujem da će se nakon par mjeseci to i vidjeti - kaže Murić

RIJEKA Krenulo je vrijeme predstavljanja na Rujevici. Nakon Tibora Halilovića medijima je predstavljen Robert Murić, napadačka prinova iz Brage.

- Vjerujem da je došlo vrijeme da se Robert počne predstavljati na travnjaku, a ne u medijima. Svi znao o kakvom se igraču radu i s kakvim kapacitetom. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da je je Robert našu Rijeku prihvatiti kao novi dom i novi početak - ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke.

Murić je uzeo broj 18, radi se na njegovoj registraciji i možda će zaigrati već u Zaprešiću.

- S dosta igrača sam pričao prije dolaska u klub i čuo da se ovdje stvarno radi super. Sa Župarićem sam igrao u Italiji, s Capanom, Halilovićem i Pavičićem u Dinamu... Vječiti talent? Ne znam što da kažem... Došao sam pokazati sve što znam, vjerujem da će se nakon par mjeseci to i vidjeti. U Ajaxu sam dosta napredovao, radio s dobrim trenerima, od Franka de Boera do Dennisa Bergkampa. U Italiji se nisam baš naigrao, ali dosta sam naučio, dobra je to liga. U Portugalu mi baš i nije bilo nešto, imao sam par ponuda, ali odlučio sam se za Rijeku. Mislim da sam odlučio dobro i da ću se pokazati u pravom svjetlu - rekao je Murić. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.