Riječki Robben

ROBERT MURIĆ: Pokazao sam koliko vrijedim, vjerujem da Rijeka može biti moja prekretnica

Denis Frančišković

Robert Murić/Foto Arhiva NL

Robert Murić/Foto Arhiva NL

Dižem se iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Osjećam se jako dobro, nadam se da ću ovako nastaviti. Hvala Bišćanu što mi je zasad pružio toliko prilika. Igram opušteno. Nema straha, radim ono što trebam. Dečki su mi dobra potpora. Mislim da sam u ovim utakmicama pokazao da vrijedim. Sad još više radim, mislim da će sve to biti samo bolje. Da će biti još više golova i asitencija – najavljuje Murić – kaže Murić



RIJEKA Robert Murić bio je igrač utakmice u važnoj pobjedi nogometaša Rijeke nad »farmaceutima«. Gol i važna asistencija. U njegovom stilu. Kao i Lepinjici protiv Osijeka. Po izlasku iz svlačionice pregledavao je poruke…


– Puno je poruka stiglo. I naravno – čestitki. Ovacije s tribina? Hvala navijačima. Puno su nam pomogli da dođemo do pobjede. Bili su naš dvanaesti igrač – kaže Murić.


Igra sve bolje, diže se iz utakmicu u utakmicu, jednako kao i Halilović.




– Dižem se iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu. Osjećam se jako dobro, nadam se da ću ovako nastaviti. Hvala Bišćanu što mi je zasad pružio toliko prilika. Igram opušteno. Nema straha, radim ono što trebam. Dečki su mi dobra potpora. Mislim da sam u ovim utakmicama pokazao da vrijedim. Sad još više radim, mislim da će sve to biti samo bolje. Da će biti još više golova i asitencija – najavljuje Murić.


Rijeka je dobila i prepoznatljivost na desnom boku gdje ofenzivno djeluje Kvržić. Murićeva ljevica je pak u isto vrijeme i »meka« i silovita, ubačaji uvijek opasni, a udarci s »otklonom« poput Robbenovih.


– Dobro kombiniramo na ovoj našoj strani. Mislim da smo i dosta zabili preko desne strane. Gol? Puljić mi je dobro ostavio loptu, ja sam to samo završio.


Igrač je koji je promijenio dosta klubova. Može li konačno Rijeka biti velika prekretnica?


– Sada se moramo samo odmoriti i uzvratiti Gorici. Krpamo se, nema druge… Idemo dalje. Rijeka kao prekretnica? Zašto ne? Znam da se je tu dosta igrača diglo i otišlo van u dobre klubove. Treba samo ovako nastaviti – zaključuje Murić.