Nakon ispadanja iz Europe

Provjetravanje svlačionice: Stižu ponude za Leškovića, Samardžića, Sharbinija?

Ivan Volarić

Nije tajna da bi neki igrači mogli na posudbu u »Speziju«, no vjerojatno to neće biti igrači koji su u prvom planu kod Matjaža Keka



RIJEKA – Tko bi od igrača mogao napustiti Kantridu? Nije tajna da bi neki igrači mogli na posudbu u »Speziju«, no vjerojatno to neće biti igrači koji su u prvom planu kod Matjaža Keka.


Uostalom, ni Zoran Kvržić se nije ustalio u Kekovoj momčadi po povratku iz Italije, u Kranjčevićevoj nije bio ni na klupi za pričuve.


Puno neizvjesnija situacija vlada oko igrača koji se smatraju stožernima u riječkim redovima, mahom reprezentativcima svoje države. Donedavno su na Kantridi isticali visoke cijene za njih, no nakon posljednjih rezultatskih neuspjeha jasno je da je pala vrijednost tih igrača i da će u klubu žele li razbucati učmalo ozračje, a pritom nešto zaraditi, morati napraviti neke ustupke.




Kažu u klubu da idućih dana očekuju ponude za neke igrače. Koje? Navodno vlada određeni interes za Anasom Sharbinijem, Miralom Samardžićem i Markom Leškovićem. Vrijeme će pokazati koliko je sve to ozbiljno.