Susret s "Istrom 1961"

Požurite rezervirati mjesto: Nekoliko brodova vozit će navijače “Rijeke” u Pulu na subotnji ogled

Edi Prodan

Bijeli brod vozio je Riječane u Split i natrag / Foto Kurti

Bijeli brod vozio je Riječane u Split i natrag / Foto Kurti

Mjesta nema neograničen broj tako da svi oni koji su zainteresirani za put u Pulu morskim putem moraju što je brže moguće doći u prostorije KN Armada, Slaviše Vajnera Čiče 5B, u vremenu od 19 do 23 sata



RIJEKA Putovanje morskim putem u Pulu na subotnji ogled »Rijeke« i »Istre« izazvalo je golemo zanimanje kod navijača lidera prvenstva.


Za razliku od situacije kad se za putovanje u Split angažiralo jedan brod velikog kapaciteta, Pula je priču disperzirala prema nekoliko manjih plovila.Najprije je tako bio rasprodan brodski kapacitet koji su zakupili navijači s Krka i s crikveničkog područja, Boduli i Kirci.


Neposredno nakon toga KN Armada je također zakupio dva broda čiji su kapaciteti, a riječ je o ukupnom broju od oko 200 mjesta, također ekspresno pronašli putnike, u ovom slučaju najaktivnijeg dijela »Armade«. 




Stoga se krenulo u daljnju organizaciju zakupa brodova tako da su trenutno na raspolaganju još dva plovila koji se također vrlo brzo pune.


Mjesta nema neograničen broj tako da svi oni koji su zainteresirani za put u Pulu morskim putem moraju što je brže moguće doći u prostorije KN Armada, Slaviše Vajnera Čiče 5B, u vremenu od 19 do 23 sata.