Prometno na Rujevici

PRIJELAZNI ROK Puljić na liječničkom, Martiću raskid, Bradarić definitivno – ostaje

Ivan Volarić

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Foto Jurica Galoić / PIXSELL

Jakov Puljić, napadač "Intera", stigao je u Rijeku na liječnički pregled, nakon čega bi u poslijepodnevnim satima trebao potpisati ugovor s "bijelima"



Posljednji dan ljetnog prijelaznog roka na Rujevici donio je prema očekivanjima još jedno novo lice u svlačionici prve momčadi.


Jakov Puljić, napadač “Intera”, stigao je u Rijeku na liječnički pregled, nakon čega bi u poslijepodnevnim satima trebao potpisati ugovor s “bijelima”. Nigerijac Ajayi otišao je na posudbu u redove izraelskog prvoligaša “Hapoel Ashkelona” gdje se već nalazi jedan bivši igrač “Rijeke” napadač Josip Ivančić.


Ivan Martić također više nije član riječke momčadi. Potpisan je sporazumni raskid ugovora što znači da Martić može kao slobodan igrač potražiti novu sredinu što je učinio bivši branič “Rijeke” Aleksandar Šofranac koji je prešao u redove belgijskog drugoligaša “Cercle Bruggea”.




Martićevim i Ajayijevim odlaskom po svemu sudeći završila je ljetna sezona odlazaka s Rujevice iako je teško to ustvrditi sa stopostotnom sigurnošću budući da je u nekim istočnim destinacijama (Rusija, Kina…) “mercato” otvoren i nakon 1. rujna.


“Bologna” je angažirala Malijca Cheicka Keitu iz “Birmingham Cityja” nakon čega je jasno da barem ovoga ljeta neće biti ništa od transfera Filip Bradarića.