Nije zagrizao

PREDSJEDNIK BIJELIH Evo kako je Mišković odgovorio na Mamićevo “nikad više”

Ivan Volarić

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA

Trebamo respektirati »Dinamo«, »Osijek«, »Hajduk« i sve ostalo suparnike u HNL-u. Ove godine mi smo bili bolji, a »Dinamo« je za sve nas jedna druga razina u organizaciji, budžetu i teško će im se biti suprostaviti iduće godine, rekao je Damir Mišković



VARAŽDIN Predsjednik »bijelih« Damir Mišković nije zagrizao na novinarsku-Mamićevu udicu i upustio se u verbalni okršaj nakon što je dobio poruku od čelnika »Dinama« da ovakav scenarij više hrvatski nogomet neće vidjeti. 


– Trebamo respektirati »Dinamo«, »Osijek«, »Hajduk« i sve ostalo suparnike u HNL-u. Ove godine mi smo bili bolji, a »Dinamo« je za sve nas jedna druga razina u organizaciji, budžetu i teško će im se biti suprostaviti iduće godine.


Međutim, mi ćemo pokušati sve da budemo bolji, pobijediti ako to bude moguće. Ako ne bude mi ćemo se zadovoljiti s plasmanom u vrhu hrvatskog nogometa – govorio je Mišković nakon utakmice.




Novinari su uzalud pokušavali isprovocirati neku žustriju reakciju na Mamićevu provokaciju.


– Prvo, nisam čuo što je Mamić izjavio, a drugo svatko ima pravo izjaviti što želi. Ne bavim se takvim stvarima – kratko je replicirao Mišković i dodao kako su posljednje dvije utakmice odigrane u fer okruženju.


Mamić: Ovo ste vidjeli sad i nikad više


Zdravko Mamić i drugi je put u samo nekoliko dana bio prinuđen čestitati Riječanima.


Foto: V. KARUZA


Foto: V. KARUZA



– Ovo je bio festival nogometa. I završnica Kupa i čitavo prvenstvo u kojemu se nije do posljednjeg kola znalo tko će biti prvak. Ovaj senzacionalni završetak sezone u Varaždinu ne samo da daje nadu, već i potvrdu da je hrvatski nogomet nešto čudesno i da zaslužuje puno bolje praćenje i puno bolju poziciju.


Bez obzira na to što smo moji suradnici i ja nakon dugo godina gledali kako Dinamo gubi titule, silno sam ponosan da sam dio ove nogometne obitelji.


I za kraj, ovo ste vidjeli sad i nikad više. To ne umanjuje uspjeh Rijeke koji je senzacionalan, oni su to zaslužili, tu nema nikakve mrlje, ali poručujem Rijeci, Hajduku i svima drugima to ste vidjeli sad i nikad više – rekao je Mamić i dodao da Petevljev status nije upitan.