Armada u gostima

Ovako je bilo na riječkoj tribini stadiona Ernst Happel. Stadionom se orilo – volim te Rijeko

P. N.

foto: screenshot youtube

foto: screenshot youtube

Najduže će utakmicu u Beču pamtiti oni koji su jučer sa svojim klubom upisali "europsko gostovanje". Armada je i jučer bila na visini zadatka, iako će im tradicionalno paljenje baklji u šezdesetoj minuti zamjeriti i UEFA, ali i uprava kluba, koji će zbog stare navike riječkih navijača morati plaćati penale europskoj nogometnoj organizaciji.



Veliki podvig učinila je Rijeka na sinoćnjoj utakmici u Beču, gdje je s tri naprema jedan pobijedila bečku Austriju. Na stadionu Ernst Happel Rijeka je održala živom nadu da je moguće dočekati proljeće u Europi i pokazala da se ravnopravno može nositi s europskim protivnicima.


Najduže će utakmicu u Beču pamtiti oni koji su jučer sa svojim klubom upisali “europsko gostovanje”. Armada je i jučer bila na visini zadatka, iako će im tradicionalno paljenje baklji u šezdesetoj minuti zamjeriti i UEFA, ali i uprava kluba, koji će zbog stare navike riječkih navijača morati plaćati penale europskoj nogometnoj organizaciji.


U ovom videu možete vidjeti djelić atmosfere koja je sinoć vladala na riječkom dijelu tribina, s kojeg je na stadionu orilo – volim te Rijeko.


foto: screenshot youtube


foto: screenshot youtube