Na mitskoj tribini

Opet Armadin spektakl: Večeras svi na Kantridu!

Edi Prodan

Foto E. Prodan

Foto E. Prodan

"Sve je spremno za večerašnji događaj, nadam se sa sretnim završetkom za sve nas. Konkretno, predvidjeli smo da druženje ispred prostorija Armade na Kantridi, ispod »B« tribine počne u 16 sati. Kupanje, roštilj i sve što uz to ide, a oko 20 sati se selimo na »D« tribinu gdje je organizirano zajedničko gledanje utakmice."



RIJEKA – Opet spektakl u režiji Armade na mitskoj Kantridi! S obzirom da je iz sigurnosnih razloga zabranjen put navijača »Rijeke« u Pirej na utakmicu između »Olympiakosa« i »Rijeke«, Armada danas na Kantridi organizira zajedničko gledanje prijenosa te utakmice.


– Ja sam već sad na najljepšem mjestu na svijetu, na našoj Kantridi. Sve je spremno za večerašnji događaj, nadam se sa sretnim završetkom za sve nas. Konkretno, predvidjeli smo da druženje ispred prostorija Armade na Kantridi, ispod »B« tribine počne u 16 sati. Kupanje, roštilj i sve što uz to ide, a oko 20 sati se selimo na »D« tribinu gdje je organizirano zajedničko gledanje utakmice, istaknuo je Denis Povh, glasnogovornik KN Armada.


Mitski »zapad« odnosno »D« tribina primaju oko dvije tisuće gledatelja, a utakmica će se prenositi preko video zida čije su dimenzije 7×4 metra. Ugostiteljska ponuda je organizirana ispod »B« tribine ali i na samom stadionu. Ulaz se ne naplaćuje, ali bilo bi poželjno da posjetitelji prilože makar 10 kuna dobrovoljnog priloga kako bi se lakše isplatili troškovi zajedničkog gledanja utakmice.