Navijačko ludilo

OD ALJASKE DO FRANCUSKE Navijači “Rijeke” danas nam se opet javljaju iz cijelog svijeta

P. N.

Alen Stepčić putuje u Zagreb

Alen Stepčić putuje u Zagreb

Alen Stepčić također je iz daljine zrakoplovom krenuo na utakmicu te nam poslao fotografiju uz poruku "...bilo od kuda prihajan doma već iz tujine čujen ja zvona"



Navijači NK Rijeke danas putuju na finale Prvenstva Hrvatske u Zagreb.


Za Rijeku se navija i u Keniji.





Torcida San Pedro poručuje  “Slušaj me dobro HNS = Mafija” i “Od Splita do LA-a uvik kontra mafija HNS”.




Obitelj Ruzic šalje puno pozdrava iz Philadelphije u SAD-u.



Šampionima sliku podrške iz Lyona šalje Arian koji trenutačno radi na  kruzeru po Francuskoj te poručuje: ”Forza Fiume!”



Uspjeh riječkog kluba slavi se i na Aljasci odakle nam fotografiju šalje navijač Matej iz Kostrene, uz potpis – “Armada Ketchikan – najudaljenija podruznica od rodnog grada”



Put Zagreba na završnu utakmicu krenula je i ekipa navijača iz Marseillea, te nam uz veliki pozdrav najdražem gradu u Novom listu fotografije šalju Kristijan Vukušić i Sylvain Dauvergne



Alen Stepčić također je iz daljine zrakoplovom krenuo na utakmicu te nam poslao fotografiju uz poruku “…bilo od kuda prihajan doma već iz tujine čujen ja zvona”.



Lidija Perkov poslala nam je pak pjesmu koju je napisala pjesnikinja Marija Šenk posvećenu povijesnom uspjehu riječkog nogometnog kluba.  


 



Srce za Rijeku


Ponosno slavimo našu Rijeku,najbolju na ovom svijetu.Po cijelom svijetu se slavi,gdje pravi Rijedanin boravi. Nema boljeg grada što je naša Rijeka,ni boljeg trenera gd Matjaža Keka.Osvojili su titulu državnog prvaka,a pobjeda nije bila laka. Dosanjali smo konačno dan pobjede,znamo koliko rijetki nogometaši vrijede.Lile su se suze radosnice,na tribini i stadionu Rujevice. Dočekali smo san snova uz dobre dečke,slavilo se i na Gatu Karoline Riječke.Vatromet i slavlje sve do zore,titulu prvaka veselilo se i Riječko more.


Lidija Perkov ističe da Marija Šenk živi za naš i njezin grad.


Kroz njezine pjesme možete pratiti događaje u gradu, ističe Perkov.