Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1n
Sutra: 9° 9° 1n
13. studenoga 2019.
Ivan Mance

Normalno je da igrač od 30 godina gleda svoje opcije, ali mislim da će Gorgon ostati u Rijeci

Ivan Mance/Foto Arhiva NL
Ivan Mance/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 11. travanj 2019. u 14:32 2019-04-11T14:32:00+02:00

Bez obzira na ozljedu klub je uz njega, želi ga vezati ugovorom i mislim da je to najbolja poruka da ga vidimo kao oslonac Rijeke u  budućnosti - izjavio je Mance za SN

RIJEKA Alexander Gorgon prije nekoliko dana je operiran u specijalnoj klinici dr. Borisa Nemeca na Matuljima i vrlo vjerojatno je za njega završila ova sezone. Gorgonu istekom sezone ističe ugovor s "bijelima" pa su se prirodno javile špekulacije da je nedavno odigrao svoju posljednju utakmicu  u dresu Rijeke. Doduše, pojavila se i informacija da su Alex i Rijeka blizu dogovora oko produžetka suradnje što je za jedini hrvatski sportski dnevnik potvrdio i Ivan Mance, zamjenik sportskoga direktora prvoligaša s Rujevice.

- Bez obzira na to što je ozlijeđen priča s Alexom ide dalje, ugovor mu je ponuđen, on stoji, a Gorgon je i sam rekao da smo blizu dogovora što odgovara istini. Normalno je i da igrač od 30 godina gleda svoje opcije, ali mislim da će Gorgon ostati u Rijeci. Bez obzira na ozljedu klub je uz njega, želi ga vezati ugovorom i mislim da je to najbolja poruka da ga vidimo kao oslonac Rijeke u  budućnosti - izjavio je Mance za SN.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.