Desetkovan sastav

NEVOLJA NIKAD NE DOLAZI SAMA Filip Bradarić izgubljen do kraja jeseni

Ivan Volarić

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Prve dijagnoze nisu ohrabrujuće, Bradarić je vjerojatno, poput Hebera, izgubljen do kraja polusezone



RIJEKA Kažu mudri ljudi da nevolja obično nikada ne kuca na vrata sama. »Bijeli« su spletom nesretnih okolnosti doživjeli poraz od »Hajduka« i pritom ostali bez strijelca jedinog pogotka Filipa Bradarića.


Reprezentativni veznjak uhvatio se za zadnju ložu nakon jednog sprinta u 27. minuti utakmice. Bolna grimasa govorila je više od riječi, klupski liječnik Boban Dangubić vrlo brzo je opravdao bojazni i signalizirao prema klupi da je nužna promjena.


Prve dijagnoze nisu ohrabrujuće, Bradarić je vjerojatno, poput Hebera, izgubljen do kraja polusezone.




Težak je to udarac za »bijele«, posebno u svjetlu utakmice s »Milanom« ovoga četvrtka u kojoj trener Matjaž Kek ne može računati ni na Josipa Mišića (mora odraditi još dvije europske utakmice kazne zbog isključenja protiv bečke Austrije).


Osim njih dvojice, upitno je i hoće li se oporaviti Alexander Gorgon i Marko Vešović, obojica su jedva zakrpana za »Hajduk«.


Jadranski derbi ostavio je traga na igračkom kadru i na idućoj prvenstvenoj utakmici protiv »Slaven Belupa« u nedjelju. Leonard Žuta, Alexander Gorgon i Domagoj Pavičić zaradili su protiv »Hajduka« treći žuti karton. »Rijeka« će, dakle, istrčati protiv »farmaceuta« najmanje bez petorice standardnih prvotimaca.