Stručno, pošteno i najbolje

NEMA LUDOVANJA Juričić otkrio ciljeve “Rijeke” u novoj sezoni . A koja su vaša očekivanja?

Ivan Volarić

Nastavljamo kao i do sada – najbolje što možemo - Srećko Juričić / Foto Silvano JEŽINA

Nastavljamo kao i do sada – najbolje što možemo - Srećko Juričić / Foto Silvano JEŽINA

I dalje radimo na tome da ostanemo u okviru budžeta, nećemo ludovati. Napravit ćemo ekipu u tim okvirima, napravit ćemo ekipu najbolju što možemo, da bude kompetitivna u svim tim natjecanjima – kazao je Juričić



RIJEKA – Sportski direktor Srećko Juričić osvrnuo se na prijelazni rok i ciljeve u idućoj sezoni.


– Nastavljamo kao i do sada: stručno, pošteno i najbolje što možemo. Pred nama je još jedan prijelazni rok koji je sličan kao i prijašnji prijelazni rokovi, istovremeno se slaže i priprema ekipa. To je vrlo zahtjevno kao i u svim drugim sredinama. Pokušat ćemo u takvim okolnostima napraviti najbolje što možemo.


Ako ćemo o ciljevima, onda mogu kao sportski direktor prirodno je da su nam želje velike. S obzirom na to da smo prvaci naravno da se nadamo da možemo do skupina Lige prvaka, osim toga moramo obraniti Kup i prvo mjesto.




Dugoročni planovi su da je »Rijeka« među prva tri-četiri sastava i da svake godine igra u Europi, a sve što napravimo više od toga je plus za nas.


I dalje radimo na tome da ostanemo u okviru budžeta, nećemo ludovati. Napravit ćemo ekipu u tim okvirima, napravit ćemo ekipu najbolju što možemo, da bude kompetitivna u svim tim natjecanjima – kazao je Juričić.