Ozbiljno upozorenje

Menadžer Predrag Rački misli da Rijeka može proći Grke. Ali poslao je i ozbiljnu kritiku vodstvu “bijelih”

Ivan Volarić

Ne možeš igrati utakmice Lige prvaka s tri defanzivna vezna igrača! Moraš igrati otvorenije – tvrdi Rački



Menadžer Predrag Rački je odmah nakon ždrijeba okrenuo broj Marija Bonića, sportskog direktora najvećeg »Olympiakosovog« rivala »Panathinaikosa«.


– »Rijeka« po meni prolazi! Gledao sam »Olympiakos« u dvije utakmice s »Partizanom«. U prvoj utakmici »Partizan« je igrao katastrofa, a u uzvratu je bio bolji i trebao je dobiti utakmicu. »Rijeka« se po meni nema što bojati »Olympiakosa«.


Dokaz je »Osijek« protiv PSV-a. Nizozemci su bili nemoćni. Što je to PSV napravio, osim što je nosio poznato ime u nogometnom svijetu.




»Olympiakos« ima trenera Besnika Hasija koji je nekada vodio »Anderlecht«, imaju nekoliko dobrih igrača poput kapetana Fortounisa i našega Hrvata iz Njemačke Marina. Imaju tri, četiri opasna igrača, međutim »Rijeka« se ne treba nikoga bojati. Meni bi puno teži izbor bio »Celtic«. Da je bio takav ishod ždrijeba rekao bi da »Rijeka« nema šanse, ali s »Olympiakosom« – ima! U grčkim okvirima je to dobar klub, ali ne više od toga.


Međutim, vrlo bitno je da se neke stvari promjene. Ne možeš igrati utakmice Lige prvaka s tri defanzivna vezna igrača! Moraš igrati otvorenije – tvrdi Rački.