Trener Rijeke

Kek poderao glasnice: ‘Nevjerojatno kakve smo šanse uspjeli zapucati’

P. N.

Foto Davor Javorović / PIXSELL

Foto Davor Javorović / PIXSELL



Matjaž Kek je u Vinkovce došao po pobjedu, ali otišao je samo s bodom u džepu.


Kraj Bosuta je skupio sedam pobjeda, doživio dva poraza i u nedjelju je stigao prvi remi. Nakon susreta trener gostiju nije bio zadovoljan, poderao je glasnice uz out liniju vičući i dajući upute svojim igračima, ali nije pomoglo.


Riječani su imali dominaciju i nadmoć, ali su morali podijeliti bodove s Vinkovčanima.




– Ne mogu biti zadovoljan rezultatom, bili smo bolja momčad, a nosimo samo bod. Stvorili smo mnogo šansi, imali posjed lopte i stalni pritisak na domaćina i baš ništa nije urodilo plodom. Nevjerojatan je način na koji smo zapucali sve one šanse, morali smo dati barem jedan pogodak, ali ništa nije htjelo u gol. Na kraju smo čak mogli biti i kažnjeni. Mogu samo čestitati nogometašima Cibalije na poštenoj igri i velikom zalaganju – kazao je Matjaž Kek.


Cibalia je protiv kvalitetnijeg suparnika odigrala vrlo dobru utakmicu. Igrači u nebeskoplavim dresovima se ovoga puta nisu štedjeli, išlo se žestoko na svaku loptu i vrijedan bod je ostao u Vinkovcima. Bod s kojim Cibalia ostaje u igri za prvoligaške kvalifikacije. Trener Cibalije Davor Rupnik je priželjkivao sva tri boda, ali kaže – remi je najpravedniji.


– Ponosan sam na igru moje momčadi, na htijenje koje su dečki pokazali, a pogotovo na igri u obrani u kojoj je izgarala cijela momčad. Uspjeli smo blokorati sve napade, za udarce koje je propustila obrana pobrinuo se naš, sjajni, vratar Brkić. Šteta što nismo realizirali onu priliku u posljednjem napadu, ali realno Rijeka danas nije zaslužila izgubiti. Mislim da je neodlučeno i najrealniji rezultat susreta – poručio je Rupnik. (A. G.)