Trener Rijeke

KEK O NAPUŠTANJU PRESICE ‘Rekao sam ono što mi je na duši, svi znaju na što sam mislio’

Ivan Volarić

Foto Damir Škomrlj

Foto Damir Škomrlj

Ne bih htio nešto potencirati, ali volio bi da ostane na snazi ona naša krilatica »Zajedno smo Rijeka« , rekao je



RIJEKA Matjaž Kek nakon utakmice s »Rudešom« kratko se zadržao u press centru. Trener »bijelih« izrekao je točno tri rečenice, a onda odjurio u svoju svlačionicu. Rekao je između ostaloga: Ovo je za mene jedan od težih trenutaka otkada sam u »Rijeci«…


– Rekao sam ono što mi je bilo na duši, uvijek kažem ono što mislim… Rekao sam samo ono kako mi je to izgledalo u posljednjih deset minuta. Imam u glavi jasnu misao zašto se igra nogomet i ne bih ulazio u detalje, uostalom mislim da svi znaju na što sam mislio.


Ne bih htio nešto potencirati, ali volio bi da ostane na snazi ona naša krilatica »Zajedno smo Rijeka« jer to je bila naša velika snaga i nešto u što je malo tko vjerovao, a mi smo na koncu skupa došli do našega cilja – rekao je Kek, koji se nije želio postaviti kao »arbitar« u napetim odnosima na relaciji Armada – policija/redari, već jednostavno konstatirao ono što je bilo evidentno: da je na stadionu vladala otužna atmosfera što ova momčad i igrači nisu zaslužili neovisno o tome što su nakon dugo vremena ostvarili bolji rezultat od dojma kojega su ostavili.