Pojačanje na Rujevici

Juričić: Capan objedinjuje karakteristike Mišića i Maleša, i nema veze s Gavranovićevim transferom

Ivan Volarić

Iskoristili smo priliku jer Capanu ističe ugovor na ljeto i uspjeli puno povoljnije napraviti taj transfer nego što bi inače - kazao je Juričić



RIJEKA “Rijeka” je predstavila svoje prvo zimsko pojačanje u veznjaku “Lokomotive” Luki Capanu (22) koji je potpisao ugovor na tri i pol godine.


– Luka je igrač kakvoga smo željeli, zato smo ga i angažirali. Profil igrača je takav da odgovara načinu igre »Rijeke«, u njemu se objedinjuju karakteristike Mišića i Maleša, nadamo se da će Capan nastaviti tradiciju vrlo dobrih veznih igrača koje imamo posljednjih godina – rekao je u uvodu sportski direktor Srećko Juričić demantiravši pritom da ovaj transfer ima bilo kakve veze s odlaskom Maria Gavranovića u “Dinamo”.


– To je čisti odnos između »Rijeke« i »Lokomotive«. Iskoristili smo priliku jer Capanu ističe ugovor na ljeto i uspjeli puno povoljnije napraviti taj transfer nego što bi inače – kazao je Juričić.




– Presretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri i nadam se da ću biti zdrav te pokazati ono što znam i mogu – rekao je između ostaloga Capan čijim putem dolaska u rujevičku svlačionicu bi u idućih 24 sata mogli portugalski stoper Joao Escoval i napadač Antonio Mirko Čolak.


Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ



Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ



Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ