Presica uoči Koprivnice

Igor Bišćan se nada Čolaku, Rijeka tuguje za svojim dugogodišnjim novinarom

Denis Frančišković

Momčilo Raspopović i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Momčilo Raspopović i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Gorgon ne trenira, a ni Čolak nije bio u punom treningu. No, trebao bi po svemu sudeći konkurirati za utakmicu. Pavelić još nije potpuno spreman i pitanje je hoće li i koliko igrati - informirao je trener Bišćan.



RIJEKA Završio je radni odmor za nogometaše Rijeke, sutra od 17 sati momčad će se naći na prvom ispitu za bodove. “Bijeli” gostuju kod Slaven Belupa u zaostaloj utakmici koju su prošle godine odgodile vremenske neprilike.


– Očekujem tešku i zahtjevnu utakmicu protiv protivnika koji je u utakmicama protiv Dinama, Osijeka i Hajduka pokazivao da se stabilizirao. Znamo što nas čeka i nastojat ćemo nastaviti onaj pozitivni niz iz prošle godine. Uvijek je teško nakon stanke i priprema biti siguran u formu i stanje momčadi, ali vjerujem da ćemo biti na željenoj razini – rekao je trener Igor Bišćan.


U fokusu “bijelih” su izostanci, Heber ima žute kartone, Gorgon i Čolak su ozlijeđeni.




– Gorgon ne trenira, a ni Čolak nije bio u punom treningu. No, trebao bi po svemu sudeći konkurirati za utakmicu. Pavelić još nije potpuno spreman i pitanje je hoće li i koliko igrati – informirao je trener Bišćan.



Jutrošnja redovita pressica na Rujevici imala je tužan uvod. Mišo Cvijanović-Cvijo godinama je pratio Rijeku, a u danima mirovine često je znao navratiti na Rujevicu pogledati neke nove, mlade nade riječkog prvoligaša.


– Napustio nas je doajen našeg sportskog novinarstva i veliki prijatelj HNK Rijeka. Ovom prigodom obitelji i prijateljima Cvije izražavamo najdublje saučešće – rekao je Alen Fućak, glasnogovornik kluba.