Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 4n
Sutra: 8° 8° 4n
17. siječnja 2020.
Uoči Varaždina na Rujevici

IVAN TOMEČAK Želimo se oprostiti na najbolji mogući način

Ivan Tomečak/Foto PIXSELL
Ivan Tomečak/Foto PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 13. prosinac 2019. u 14:40 2019-12-13T14:40:41+01:00

Atmosfera je vesela, onakva kakva i treba biti nakon dobrih rezultata. Spremni smo za utakmicu, moramo biti maksimalno u pristupu i ne dopustiti nikakvu nonšalanciju - kaže desni bek "bijelih"

RIJEKA Nogometaši Rijeke sutra od 15 sati odigrat će posljednju utakmicu u 2019. godini na Rujevici, a gost je pretposljednji na ljestvici - Varaždin. Oproštaj za ovu godinu pred svojom publikom najavili su trener Simon Rožman i igrač Ivan Tomečak. 

- Varaždin je vrlo organizirana ekipa i ako pogledate rezultate su jako dobri. Neće biti lako, čvrsta su ekipa u bloku s dobrom tranzicijom. Igrači su svjesni da sve što rade dobro moraju ponavljati iz utakmice u utakmicu - rekao je Simon Rožman na konferenciji za medije.

- Moramo napraviti sve da pred našim navijačima dođemo do pobjede. Ne živi se od povijesti, a igrači su vidjeli kako tribine navijaju kada se ide glavom na svaku loptu.

S trenerom se složio i desni bek "bijelih" Ivan Tomečak. 

- Atmosfera je vesela, onakva kakva i treba biti nakon dobrih rezultata. Spremni smo za utakmicu, moramo biti maksimalno u pristupu i ne dopustiti nikakvu nonšalanciju. Želimo se oprostiti na najbolji mogući način u posljednjoj utakmici ove godine pred svojim navijačima - zaključio je Tomečak.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.