Bit će još pojačanja

IVAN MANCE ‘Murić će, vjerujem, igrati protiv Intera, prijelazni rok još traje’

Denis Frančišković

Ivan Mance/V. KARUZA

Ivan Mance/V. KARUZA

Svi znamo o kakvom je igraču riječ i kakvoga kapaciteta. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da će Robert našu Rijeku prihvatiti kao novi dom i novi početak - kaže zamjenik sportskoga direktora Rijeke



RIJEKA Živnuo je zimski prijelazni rok, krenulo je vrijeme predstavljanja na Rujevici. Nakon Tibora Halilovića, veznog igrača iz Wisle Krakov, medijima je jučer predstavljen Robert Murić, napadačka prinova iz Brage. Struka je očito procijenila da će za proljetni dio sezone biti potrebno po jedno pojačanje u svakoj liniji. U onoj stražnjoj to je svakako Ivan Tomečak, kojega ne treba posebno predstavljati, ali će se danas obratiti novinarima nakon svog povrataka na Rujevicu. O Muriću se puno i malo zna…


– Ako bude dobar, onda sam ga ja našao, ako bude loš, onda je sam došao, ha, ha… – našalio se Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora. – Šalu na stranu, vjerujem da je došlo vrijeme da se Robert počne predstavljati na travnjaku, a ne u medijima. Svi znamo o kakvom je igraču riječ i kakvoga kapaciteta. Vjerujem da smo donijeli pravu prosudbu i da će Robert našu Rijeku prihvatiti kao novi dom i novi početak. Vjerujem da će se pokazati u pravom svjetlu i pokazati sav svoj talent, ono što je kroz zadnjih pet, šest godina kroz naš klub napravilo puno igrača koji su u jednom trenutku bili u inozemstvu, a onda u Rijeci pronašli sretnu luku te ostvarili velike karijere. Robiju želimo svu sreću svijeta i da u Rijeci igra na najvišoj mogućoj razini – ustvrdio je Mance.


Zasad su odrađena tri ulazna transfera (Tomečak, Halilović, Murić), jedan povratak s posudbe (Vuk) i dva odlaska, jedan nakon isteka posudbe (Grahovac), drugi poslije izlaznog transfera (Žuta).




– Radimo na Murićevoj registraciji, vjerujem da ćemo uspjeti i da će zaigrati protiv Intera. Ostalo oko prijelaznog roka? Standardno, prijelazni rok je još otvoren, vidjet ćemo još što će se događati – kaže Mance.