Rujevički odjeci

IGOR BIŠĆAN ‘Lepinjica igra jednostavno i zrelo, a treneri kažu da je najteže igrati jednostavno’

Portal Novilist.hr

Igor Bišćan/V. KARUZA

Igor Bišćan/V. KARUZA

Treba ga pohvaliti u svakom slučaju jer ovo je njegova druga utakmica i on svojom zrelošću odskače na razini seniora, a kamoli juniora što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj - rekao je trener Rijeke.



RIJEKA Igor Bišćan nije krio zadovoljstvo nakon još jedne pobjede na klupi Rijeke.


– Moram najprije čestitati mojim dečkima koji su odigrali jako dobru utakmicu. Od prve sekunde prava energija, pravi pristup, bili su živi, čvrsti i agresivni i osim možda jednog dijela početkom prvoga poluvremena bili smo tijekom cijele utakmice takvi i to nam je donijelo puno dobrih situacija. to nam je donijelo ova tri boda. Prezadovoljan sam s načinom na koji smo izgledali i to protiv jednog protivnika koji je sve samo ne slab i bezazlen.  Mi smo im se svojom energijom nametnuli, nismo im ostavljali previše šansi. 


Ozljeda Alexandera Gorgona?




– Sada je u pitanju drugi zglob, inače ne bi izašao van da je u pitanju nešto bezazleno. Vidjet ćemo što će se dogoditi kada se to ohladi.


Puljić i Murić su zabili pogotke, ali imponira Lepinjica koji je uzeo toliko lopti. Imponira njegov stav na terenu?


– Slažem se. Igra jako zrelo i odgovorno i jako kvalitetno u toj jednostavnosti. Svi znamo da treneri kažu da je najteže igrati jednostavno, a kod njega je to izgledalo jednostavno. Treba ga pohvaliti u svakom slučaju jer ovo je njegova druga utakmica i on svojom zrelošću odskače na razini seniora, a kamoli juniora što je velika kvaliteta za mladog igrača. Bit će zanimljivo pratiti njegov razvoj – rekao je trener Riječana.


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza


Foto Vedran Karuza