Presica uoči Slaven Belupa

IGOR BIŠĆAN: Još smo mislima u osvajanju Kupa, ali tako i treba biti!

Portal Novilist.hr

Ivan Lepinjica i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

Ivan Lepinjica i Igor Bišćan/Foto D. FRANČIŠKOVIĆ

 Imamo obavezu kao i u svakoj drugoj utakmici pružiti svoj maksimum. Naravno da taj maksimum neće biti onakav kakav bi bio da smo imali normalnu pripremu za utakmicu, no sva sreća da je tako. Iza nas je specifična situacija koja nas je fizički i psihički potrošila. Igrat će mlađi igrači i oni koji su manje igrali - rekao je trener Rijeke uoči susreta sa Slaven Belupom



RIJEKA Trener “bijelih” Igor Bišćan i veznjak Ivan Lepinjica izašli su na Rujevici ispred novinara i najavili subotnji ogled u Koprivnici protiv Slaven Belupa, posljednji ispit istekom sezone za Riječane.


– Utakmica bez rezultatskog značaja, zadnje kolo u kojem igramo da potvrdimo drugo mjesto, igramo da se na neki način, prije nego što se raziđemo, odradimo formalnost – govorio je trener Rijeke. – Imamo obavezu kao i u svakoj drugoj utakmici pružiti svoj maksimum. Naravno da taj maksimum neće biti onakav kakav bi bio da smo imali normalnu pripremu za utakmicu, no sva sreća da je tako. Iza nas je specifična situacija koja nas je fizički i psihički potrošila. Igrat će mlađi igrači i oni koji su manje igrali.


Da li su se slegli dojmovi nakon osvajanja Kupa?




– Dojmovi su još svježi i oni će biti još neko vrijeme tu i prisutni. Sasvim sigurno da smo još uvijek u mislima i emotivno u tome, u osvajanju Kupa, neka je i tako to treba biti. Jasno je da ćemo mi vjerojatno biti fizički ne baš u optimalnom stanju, međutim bit ćemo dovoljno dobri da pružimo pristojnu partiju – kaže Bišćan.


– Idemo opušteni i rasterećeni u Koprivnici bez pritiska što se tiče bodova. Ali, to ne znači da nećemo ići gore dati maksimum i sezonu zatvoriti pobjedom – kazao je Ivan Lepinjica, mladi riječki veznjak.