Europska liga

GORGON: Europa će pokazati koliko vrijedimo KEK: Motivacija na maksimumu

Ivan Volarić

Foto: S. JEŽINA

Foto: S. JEŽINA

Čeka nas zanimljiva utakmica, prva u grupi, uvijek je važno kako uđeš u natjecanje. Igramo doma, naša razmišljanja su uvijek pozitivna, rekao je trener bijelih



RIJEKA Trener Matjaž Kek i austrijski napadač Alexander Gorgon najavili su ogled protiv AEK-a (četvrtak, 19 sati) na službenoj presici na Rujevici.


Dobra vijest je da trener Riječana nema kadrovskih problema uoči utakmice s Grcima, svi registrirani igrači (Jelić i Gomelt nisu na spisku), su na raspolaganju za prvi susret “bijelih” u skupini D. 


– Normalno da nas izuzetno veseli nastavak naše europske jeseni, dolazi nam protivnik koji je dokazana kvaliteta i dobro vođena s dobrim pojedincima.Čeka nas zanimljiva utakmica, prva u grupi, uvijek je važno kako uđeš u natjecanje.




Igramo doma, naša razmišljanja su uvijek pozitivna.Budite uvjereni da ćemo biti najviše što je moguće motivirani s najvećom željom da dođemo do pozitivnog rezultata – rekao je Kek.


Velika želja za dobrim početkom osjeća se očito i među igračima.


– Konačno kreće! Ovakve europske utakmice su uvijek nešto posebno za nas igrače da vidimo koliko vrijedimo na toj međunarodnoj razini. Mislim da smo zaslužili biti u ovom natjecanju nakon svega što smo pružili prošle sezone. Veselimo se utakmici – kazao je Gorgon.