Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 22° 1
Sutra: 18° 20° 2
22. lipnja 2018.
Europska liga

GORGON: Europa će pokazati koliko vrijedimo KEK: Motivacija na maksimumu

Foto: S. JEŽINA
Foto: S. JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 13. rujan 2017. u 13:20 2017-09-13T13:20:00+02:00

Čeka nas zanimljiva utakmica, prva u grupi, uvijek je važno kako uđeš u natjecanje. Igramo doma, naša razmišljanja su uvijek pozitivna, rekao je trener bijelih

RIJEKA Trener Matjaž Kek i austrijski napadač Alexander Gorgon najavili su ogled protiv AEK-a (četvrtak, 19 sati) na službenoj presici na Rujevici.

Dobra vijest je da trener Riječana nema kadrovskih problema uoči utakmice s Grcima, svi registrirani igrači (Jelić i Gomelt nisu na spisku), su na raspolaganju za prvi susret "bijelih" u skupini D. 

- Normalno da nas izuzetno veseli nastavak naše europske jeseni, dolazi nam protivnik koji je dokazana kvaliteta i dobro vođena s dobrim pojedincima.Čeka nas zanimljiva utakmica, prva u grupi, uvijek je važno kako uđeš u natjecanje.

Igramo doma, naša razmišljanja su uvijek pozitivna.Budite uvjereni da ćemo biti najviše što je moguće motivirani s najvećom željom da dođemo do pozitivnog rezultata - rekao je Kek.

Velika želja za dobrim početkom osjeća se očito i među igračima.

- Konačno kreće! Ovakve europske utakmice su uvijek nešto posebno za nas igrače da vidimo koliko vrijedimo na toj međunarodnoj razini. Mislim da smo zaslužili biti u ovom natjecanju nakon svega što smo pružili prošle sezone. Veselimo se utakmici - kazao je Gorgon. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka