Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 1
Sutra: 9° 9° 1
19. veljače 2020.
Rijeka vs. Apoel

GENERALKA Nogometaši Rijeke danas u Kranju protiv APOEL-a igraju posljednju test utakmicu

Igrači Rijeke probat će protiv Ciprana popraviti dojam koji su ostavili u porazu od Sočija/Foto Arhiva NL
Igrači Rijeke probat će protiv Ciprana popraviti dojam koji su ostavili u porazu od Sočija/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 9. srpanj 2019. u 9:44 2019-07-09T09:44:00+02:00

Utakmica počinje u 18 sati. Inače, na zapadnom ulazu kampa HNK Rijeka počela je prodaja ulaznica za utakmicu Superkupa između Dinama i Rijeke što se igra u subotu od 20 sati na stadionu Maksimir.

KRANJ Nogometaši Rijeke danas će odigrati posljednju pripremnu utakmicu pred subotnje gostovanje kod Dinama u utakmici za trofej Superkupa. »Bijeli« će se kao i prošlog petka spustiti iz Kranjske Gore u Kranj i ovaj put odmjeriti snage s ciparskim APOEL-om. Utakmica počinje u 18 sati.

Riječ je o prošlogodišnjem prvaku iz Nikozije čija se vrijednost procjenjuje na blizu 23 milijuna eura, gotovo isto kolika je i riječke momčadi.
Inače, na zapadnom ulazu kampa HNK Rijeka počela je prodaja ulaznica za utakmicu Superkupa između Dinama i Rijeke što se igra u subotu od 20 sati na stadionu Maksimir. Blagajne rade od 11 do 19 sati, a kupnja ulaznica za južnu tribinu bit će moguća i na dan utakmice na ulazu jug stadiona Maksimir od 17 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna.
Ujedno, razdoblje zaštićene prodaje za prošlogodišnje pretplatnike traje do srijede u 19 sati. U ponedjeljak, 15. srpnja, počinje slobodna prodaja pretplata, a od 1. kolovoza cijene svih kompleta ulaznica povećavaju se za 20 posto.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.