Na radost navijača

Filip Bradarić ostaje u Rijeci: ‘Odlučio sam ostati jer uživam u Rijeci’

P. N.

Snimio Vedran Karuza / NL arhiva

Snimio Vedran Karuza / NL arhiva

Moja želja je u ovom trenutku ostati u Rijeci. Znam da je postojao interes drugih klubova, ali u ovom trenutku Želim pomoći momčadi da ponovi prošlosezonske rezultate, te da ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka. Rijeka je postala moj dom proteklih godina. Ovdje uživam i trenutno sam fokusiran na pripreme s momčadi.  Rijeka mi je dala puno, meni se ne nigdje ne žuri, bit će vremena za transfer..., rekao je Filip Bradarić nakon odluke da ostane u bijelom dresu.



Filip Bradarić ostaje u Rijeci! Unatoč ponudama koje su stizale na adresu Rijeke, hrvatski reprezentativac odlučio je ostati vjeran bijelom dresu i pomoći Rijeci na njezinom putu u novim izazovima iduće sezone, posebice onom Lige prvaka, piše na stranici NK Rijeke. Vijest je to koja će sigurno obradovati sve navijače Rijeke jer Filip je proteklih godina pomalo, ali sigurno, postao ljubimac riječke publike.


– Moja želja je u ovom trenutku ostati u Rijeci. Znam da je postojao interes drugih klubova, ali u ovom trenutku Želim pomoći momčadi da ponovi prošlosezonske rezultate, te da ostvarimo što bolji rezultat u Ligi prvaka. Rijeka je postala moj dom proteklih godina. Ovdje uživam i trenutno sam fokusiran na pripreme s momčadi.  Rijeka mi je dala puno, meni se ne nigdje ne žuri, bit će vremena za transfer…, rekao je Filip Bradarić nakon odluke da ostane u bijelom dresu.


Čelnici i Uprava kluba podržali su Filipa u ovoj odluci istaknuvši da je i želja kluba da Bradarić ostane član prve ekipe.




Nenametljiv i tih, ali sjajnih nogometnih karakteristika, Bradarić je prošle sezone u paru Josipom Mišićem odnosno Mate Malešom dirigirao sredinom riječke vezne linije. Filip je prošle sezone sazrio u sjajnog igrača, a ostankom u Rijeci pokazao je one karakteristike koje navijači najviše cijene – odanost prema klubu.


U današnje vrijeme kada se sve uglavnom vrti oko transfera i milijunskih iznosa, Filipov potez jedan je od onih koji se rijetko viđa, piše na stranici NK Rijeke.  Kao što je i sam rekao, Rijeka je postala Filipov drugi dom. Izborio se za mjesto u prvoj momčadi, bio je važan kotačić ekipe koja je osvojila prvenstvo i Kup Hrvatske ispisavši najljepše stranice riječke nogometne povijesti.


Filip je ujedno ove godine uplovio u bračne vode oženivši djevojku Melanie, a sretna obitelj ubrzo je postala bogatija za dječaka Luku.


Rijeka je postala njihov dom, Filip je postao Riječanin, a navijači i svi u gradu od prvog dana prihvatili su ga otvorenih ruku kao i sve igrače koji su s ponosom nosili bijeli dres.


Matjaž Kek, trener Rijeke, uvijek je govorio da voli karakterne igrače. Filip je još jednom dokazao da uz igračke ima i niz karakternih vrlina zbog kojih će sigurno i iduće sezone sa svojim suigračima navijačima ponovo donijeti puno veselja.