Novi kapetan Rijeke

FILIP BRADARIĆ ‘Dat ćemo maksimum i bacati se na glavu. Ali trebamo podršku navijača’

Orlando Rivetti

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler

Otkako sam u dresu Rijeke kod trenera Keka glavni je cilj dobiti sljedeću utakmicu



Kapetan Filip Bradarić dobro je raspoložen za početak sezone. Uvjeren da su prave utakmica nešto drugo u odnosu na pripremne koje nisu slika stanja i vrijednosti momčadi. 


– Za nama su još jedne pripreme, najvažnije je da nitko nije ozlijeđen. U Portugalu smo dobro radili, pustimo utakmice. Jedva čekamo početak susreta s “Istrom 1961.”, svi želimo igrati u natjecateljskom ritmu. Pokazati se u pravom svjetlu. Teško je pričati o tome kako će sve to izgledati na terenu, ali jamačno će cijela ekipa dati svoj maksimum. Ići i »na glavu« ako bude trebalo. Trebamo podršku navijača. Obećajemo da ćemo im se odužiti…


Igrači još dolaze, trebalo bi biti bolje nego što je to bilo u Portugalu ?




– Ne mogu o tome pričati. Maksimalno smo motivirani, dobro radimo na treninzima. Jesmo li i koliko uigrani, teško je o tome govoriti. Odgovor ćemo dati u subotu od 15 sati. Uvjeren sam da će Rijeka opet biti dobra. 


Ciljevi. Finale Kupa i drugo mjesto ? 


– Otkako sam u dresu Rijeke kod trenera Keka glavni je cilj dobiti sljedeću utakmicu. Tako je i sada. Ne vidim razloga da bude drukčije. Susret s Istrom je najvažniji. Dinamo i Hajduk ? Gledamo samo sebe. Kako se postavti na terenu, biti agresiviji i pametniji.