Stoper ''Rijeke''

Elez: Postali smo krupna lovina, svi su maksimalno motivirani protiv nas

Orlando Rivetti

Foto D. Škomrlj

Foto D. Škomrlj



Otišli su Samardžić i Lešković, novi tandem stopera je »kineski zid«, Matej Mitrović i Josip Elez, koji zna da je sada vrijeme za mobilizaciju.


– Osvojili smo vrh ljestvice nakon devet kola, u sljedećim dvjema utakmicama, sa Splitom i Istrom, prije prvenstvene pauze, moramo to potvrditi. Sačuvati, potvrditi prvo mjesto. Bit će teže nego na startu sezone, sada smo svima postali – krupna lovina. Protiv nas će svi biti maksimalno motivirani. Naš skalp je zlata vrijedan. Mnogi očekuju da se poskliznemo, pogledajte kako javnost diše… Moramo biti još bolji, kompaktniji, snažni kao momčad. Uvijek je teže braniti prvo mjesto nego dohvatiti ga. Spremni smo.


Split nije još nikoga pobijedio?




– Ta nas činjenica ne može odvesti u krivu ulicu opake filozofije – lako ćemo. Kao što mnogi misle da ćemo lagano dobiti. Split se bori za ostanak, nastoji pobjeći s dna ljestvice, bit će tvrdi orah. Nije lako igrati protiv momčadi kao što je Split, stanu svi otraga… Veoma su organizirani u defenzivnoj igri. A naprijed mogu uvijek nešto izmisliti. Moramo biti maksimalno koncentrirani, pružiti sve od sebe.