Produženje ugovora

Dobre vijesti iz HNK Rijeke: Na opće zadovoljstvo, Simon Sluga produžio ugovor

P. N.

foto: Damir Škomrlj

foto: Damir Škomrlj

- Drago mi je što smo sve riješili, da se mogu koncentrirati na treninge i pripreme koje će uskoro početi. Ponavljam, brzo smo se dogovorili, bila je to obostrana želja, nije bilo puno dileme, zaključio je Simon Sluga.



Simon Sluga produljio je ugovor s Hrvatskim nogometnim klubom Rijeka, objavljeno je iz kluba s Rujevice. Sluga je produljio vjernost na tri godine, informiraju iz kluba, podsjećajući da je vratar Rijeke “oduševljavao je sjajnim obranama na golu Rijeke protekle sezone”.


– Sretan sam što sam potpisao ugovor. Uspjeli smo se brzo dogovoriti, to mi je bila želja. Iskreno se nadam da ću odigrati još mnoge utakmice u Rijeci, ustvrdio je Simon Sluga, koji je u dresu Rijeke skupio 44 utakmice.


– Ne žuri mi se nigdje, puno sam lutao okolo u karijeri, ovdje se osjećam kao doma. Osjećam da mogu pomoći klubu da zajedno ostvarimo dobre rezultate, rekao je Sluga.




– Drago mi je što smo sve riješili, da se mogu koncentrirati na treninge i pripreme koje će uskoro početi. Ponavljam, brzo smo se dogovorili, bila je to obostrana želja, nije bilo puno dileme, zaključio je Simon Sluga.