Ratno stanje

DAMIR MIŠKOVIĆ: Tužan sam zbog stvari koje se dešavaju bez razloga, jer ima puno laži…

Denis Frančišković

Ne mogu ja kao predsjednik imati isto mišljenje kao i ultrasi. Oni to trebaju poštivati, ja njih poštujem. U demokraciji smo, ali nije lijepo to što se radi - rekao je Mišković.



RIJEKA Damir Mišković, predsjednik Rijeke, bio je dvojakog raspoloženja nakon velike pobjede nad Dinamom. Bodovi su ostali na Rujevici, momčad je ostavila srce na terenu, a sa sjevera su nakon dugio vremena poletjele baklje i rakete na travnjak.


– Bila je ovo muška, prava europska utakmica koja je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Mi smo bili sretniji i jednostavno pobijedili. Treba i dalje nastaviti s ovakvim igrama, s ovakvom borbenošću, željom i voljom… Ovako Rijeka funkcionira. To smo htjeli od početka sezone, no nažalost neke stvari su otišle krivim smjerom i sad se dečki vraćaju – ustvrdio je Mišković.


Potez navijača sa sjevera Rujevice osudila je većina Rijekinih simpatizera. Predsjednik?




– Nisam ljut već jednostavno tužan. Tužan sam zbog svih tih stvari koje se dešavaju bez razloga. Nadam se da ćemo kroz razgovor svi shvatiti da u tome ima puno laži. Klub i navijači, svi zajedno trebamo živjeti. Ne mogu ja kao predsjednik imati isto mišljenje kao i ultrasi. Oni to trebaju poštivati, ja njih poštujem. U demokraciji smo, ali nije lijepo to što se radi – rekao je Mišković.