Pobjednički niz

Bišćan: ‘Igrali smo dva različita poluvremena, ali fenomenalno smo reagirali s igračem više’

Denis Frančišković

Foto Denis Lovrović

Foto Denis Lovrović

Stvarali smo šanse, stvorili blok i pazili da nešto ne zaluta na drugoj strani. Možemo biti itekako zadovoljni nakon još jedne pobjede u nizu – kaže Bišćan



ZAGREB Igor Bišćan nastavlja pobjednički voditi Rijeku. Zagrebački strateg na kormilu »bijelih« sinoć je sa svojom momčadi bio uspješan i na drugom kolosijeku. Riječani su i u četvrtom četvrtfinalu Kupa Hrvatske eliminirali »lokose« i ulaskom u polufinale učinili kraj godine puno vedrijim za svoje navijače.


Rijeka je počela igrati tek kada je imala igrača više, u prvom poluvremenu bilo je to jedno od najlošijih izdanja pod vodstvom Bišćana. U nastavku Lokomotiva nije imala šanse… Goropadnija i organiziranija Rijeka uzela je ponuđeno.


– Istina, odigrali smo dva različita poluvremena. I bilo bi puno teže doći do pobjede da nije bilo isključenja Lokomotivinog igrača. No, mislim da smo fenomenalno reagirali, pametnom igrom iskoristi tog igrača više – kaže Igor Bišćan, trener Rijeke. – Stvarali smo šanse, stvorili blok i pazili da nešto ne zaluta na drugoj strani.




Zasluženo smo ušli u polufinale. Zasad gdje god idemo dobro igramo, zabijamo… Čestitam dečkima na svemu prikazanom.


Kormilar Riječana otkrio je i što je rekao igračima u svlačionici.


– Bilo je jasno da moramo ubrzati pas, previše je to bilo sporo u prvom poluvremenu. S ubrzanom igrom otvarali smo prostor, ali morali smo biti i strpljivi. Imali smo sreće kod prvog gola, Heber je odlično reagirao. Ali i nakon toga stvarali smo šanse i zasluženo slavili. Mislim da možemo biti itekako zadovoljni nakon još jedne pobjede u nizu – zaključio je Bišćan.