Prvi trening u Albufeiri

“Bijeli” započeli portugalske pripreme na “plus 16”

Ivan Volarić

Snimio Ivan VOLARIĆ

Snimio Ivan VOLARIĆ

Pomoćni trener Vjeko Miletić na travnjak je pored Župarića, koji je radio odvojeno s fizioterapeutom Alenom Ilićem, izveo još 22 igrača i četiri vratara, a glavninu posla pored Kekovih najbližih pomoćnika odradili su kondicijski trener Ugo Maranza i trener-rehabilitator Luka Brkljača



ALBUFEIRA Nogometaši “Rijeke” smjestili su se u hotel “Grande Real Santa Eulalia” u petak nešto prije ponoći nakon što su proveli 11 sati u zrakoplovu ili autobusima.


U Lisabonu ih je u zračnoj luci dočekala slaba kiša i oblaci, a u 250 kilometara južnijoj Albufeiri sunce i ugodnih 16 stupnjeva tijekom prvoga treninga  na tamošnjem gradskom stadionu.


Snimio Ivan VOLARIĆ


Snimio Ivan VOLARIĆ





Ugodne temperature, dobar travnjak, solidan smještaj i dobro raspoloženje u riječkim redovima na startu trinaestodnevnih portugalskih priprema remete tek dva značajna izostanka.


Čeka se na dolazak “gripoznog” trenera Matjaža Keka, te da što prije ozdravi trenutno jedini načeti igrač – branič Dario Župarić (tetiva).


Pomoćni trener Vjeko Miletić na travnjak je pored Župarića, koji je radio odvojeno s fizioterapeutom Alenom Ilićem, izveo još 22 igrača i četiri vratara, a glavninu posla pored Kekovih najbližih pomoćnika odradili su kondicijski trener Ugo Maranza i trener-rehabilitator Luka Brkljača.


Sve je s tartan staze nadgledao i sportski direktor Srećko Juričić, čiji zamjenik Ivan Mance se očekuje uskoro u Albufeiri zajedno sa “šefom” – Matjažom Kekom.