Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
20. veljače 2020.
Zapušten i nespreman

BIŠĆAN PROZVAO MURIĆA: Nisam zadovoljan u kojem je stanju došao na pripreme!

Josip Murić/Foto Arhiva NL
Josip Murić/Foto Arhiva NL
Autor:
Objavljeno: 11. srpanj 2019. u 18:20 2019-07-11T18:20:52+02:00

Murić će se u svakom slučaju morati podignuti da bi mogao igrati na ozbiljnoj razini cijelu utakmicu - rekao je trener Rijeke

RIJEKA Robert Murić posebna je tema u riječkim redovima posljednjih dana priprema uoči početka nove sezone. Murić nije zadovoljio u generalki. Odmah poslije susreta to mu je do znanja dao i trener Igor Bišćan.

- Nisam zadovoljan stanjem u kojem je Murić došao na pripreme. Na generalki nije bio u željenom stanju, tako da ćemo određeno vrijeme potrošiti i na to da ga što bolje uigramo. U svakom slučaju više je izgubio nego dobio nakon odlaska na Europsko prvenstvo. Nije igrao niti jednu od utakmica protiv Dinama? Nije to slučajno, da se ne varamo. Ako pogledamo njega i Acostyja kao izrazito ofenzivne igrače mislim da bi protiv Dinama puno više s njima izgubili nego dobili. Murić će se u svakom slučaju morati podignuti da bi mogao igrati na ozbiljnoj razini cijelu utakmicu. To je moj zadatak. Kad je pravi radi razliku, gušt ga je gledati i daje dodatnu vrijednost. Sada je situacija takva kakva je i protiv Dinama nažalost neće dobiti neku veliku minutažu. Što će biti ubuduće najviše ovisi o njemu - rekao je Bišćan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.