Simon Rožman

Atmosfera je bila fantastična, navijači su nas digli u pravo vrijeme

Portal Novilist.hr

Simon Rožman/Foto V. KARUZA

Simon Rožman/Foto V. KARUZA



RIJEKA Trener nogometaša Rijeke Simon Rožman nije mogao sakriti veliko zadovoljstvo nakon minimalne pobjede u derbiju protiv Osijeka.


– Čestitke igračima. Što smo najavljivali to smo i ostvarili. Odigrali smo jako agresivno prvo poluvrijeme, bila je to odlična utakmica s naše strane. Rekao bih da smo cijelu utakmicu bili jako dobri. Izborili smo tri važna boda dobrom organizacijom. Sviđa mi se kako igrači ginu, bore se za ovaj grb i dres. Hvala navijačima. Bila je fantastična atmosfera. Digli su nas u pravo vrijeme. Igrali smo kao prava momčad i dečki su to pokazali. Ovo je znak da možemo raditi dobre stvari u budućnosti – rekao je Rožman, kojega mogu brinuti ozljede Andrijaševića, Capana i Raspopovića. Sva trojica su izašla iz igre zbog zdrastvenih problema.


– Franko je imao kroz cijeli tjedan probleme. Stisnuo je zube i molio me da igra. Izdržao je i svaka mu čast. Znamo koliko je kvalitetan i puno nam znači, baš kao i Raspopović, kojim sam također jako zadovoljan. Capan je malo izvrnuo gležanj, ali nismo riskirali te smo ga odmah izvadili iz igre – rekao je Rožman.