Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
25. rujna 2018.
U dobru i u zlu

foto/video Armada podržala igrače ''Rijeke'' na treningu na Rujevici - sve osim jednog...

Snimio Sergej DRECHSLER
Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 4. studeni 2017. u 16:14 2017-11-04T16:14:00+01:00

RIJEKA Petstotinjak pripadnika Armade dočekalo je navijanjem, pjesmom i bakljama igrače »Rijeke« na posljednjem treningu uoči gostovanja u Kranjčevićevoj ulici održanom na igralištu koje je nekada koristio »Lučki radnik«.

 – Ajmo podržati ekipu koja zaslužuje podršku, sve igrače osim jednoga. Ako imate nešto reći tom igraču dođite sutra u Kranjčevićevu – rekao je vođa navijanja okupljenima nakon čega je krenuo uobičajeni niz navijačkih pjesama u znak podrške posrnuloj »bijeloj« momčadi. Sve to zajedno potrajalo je 15-ak minuta, a navijačima su se na podršsci zahvalili svi igrači osim Florentina Mateija i Marija Gavranovića koji su radili pod nadzorom trenera rehabilitatora Luke Brkljače iza zapadnog gola:  daleko od očiju  navijača.

Utakmica protiv »Lokomotive« pokazat će je li Marijo Gavranović radio odvojeno zbog toga jer se opet ozljedio ili su ga u klubu odlučili skloniti da ne bi pokvarili pozitivan ugođaj koji je vladao u trenucima kada je igračima itekako potrebna pozitivna  energija.

SP0411ED9
Armada podržala igrače Rijeke na treningu / Snimio Sergej DRECHSLER

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka