Novi potpis

Antonio Mirko Čolak potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom i najavio još golova

Portal Novilist.hr

Antonio Mirko Čolak/Foto nk-rijeka.hr

Antonio Mirko Čolak/Foto nk-rijeka.hr

- U godinu i pol dana osvojili smo Kup Hrvatske i zabio sam dosta golova. Mogu biti zadovoljan, ali sada želim dalje napredovati, postići još više golova i tako zahvaliti klubu na povjerenju - rekao je Antonio Čolak.



RIJEKA Na Rijekinim internet stranicama potvrđeno je da je prema najavama Antonio Mirko Čolak potpisao trogodišnji ugovor s Rijekom nakon što su klubovi (Hoffenheim i Rijeka) dogovorili otkup ugovora (700 tisuća eura?). Vijest prenosimo u cijelosti:


“Antonio Čolak potpisao je za Hrvatski nogometni klub Rijeka. Čolak je proteklih godinu i pol dana proveo u Rijeci na posudbi iz njemačkog Hoffenheima, a u petak je stavio potpis na trogodišnji ugovor s riječkim prvoligašem.


– Jako sam zadovoljan, to je bila moja želja i želja kluba. Želim se zahvaliti predsjedniku Damir Miškoviću, ali i svima u klubu i sretan sam što mogu ostati u Rijeci, rekao je Antonio Čolak nakon potpisa ugovora.




Antonio je u 47 utakmica u dresu Rijeke postigao 25 golova.


– U godinu i pol dana osvojili smo Kup Hrvatske i zabio sam dosta golova. Mogu biti zadovoljan, ali sada želim dalje napredovati, postići još više golova i tako zahvaliti klubu na povjerenju – rekao je Antonio Čolak.


Zadovoljstvo ostvarenim transferom izrazio je i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.


– Drago mi je što je završen transfer čija je realizacija dugo trajala. Antonio je svojim igrama i karakterom jednostavno nas natjerao da otkupimo ugovor od Hoffenheima. Vjerujemo u njega, dao je puno golova i vjerujemo da za Rijeku na travnjaku može pružiti još i više u budućnosti. Želimo da ga zdravlje posluži i da u idućoj sezoni bude još bolji, rekao je Ivan Mance.”