ARMADA NA UDARU Navijači tvrde: 'Dolaze nam optužni prijedlozi zbog polijevanja pivom na tribini' / Novi list
Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 30° 2
Sutra: 27° 31° 1
17. kolovoza 2018.
Represija

ARMADA NA UDARU Navijači tvrde: 'Dolaze nam optužni prijedlozi zbog polijevanja pivom na tribini'

Foto Damir ŠKOMRLJ
Foto Damir ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2017. u 9:12 2017-09-20T09:12:53+02:00

Netko se očito odlučio ozbiljno obračunati s tim fenomenom koji obično prati svaki pogodak »Rijeke« u trenucima euforije

Incidenti na Dugopolju uoči Jadranskog derbija mogli bi dobiti i svoj sudski epilog.

PU Splitska podnijela je optužne prijedloge (zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira) za 96 navijača »Rijeke« koje je zatekla na mjestu tučnjave iako je sudeći prema dostupnim video materijalima u incidentu sudjelovalo maksimalno 20-ak osoba.

Usput, u Rijeku je vraćeno i pedesetak navijača koji su naknadno stigli na Dugopolje i nisu mogli ni na koji način sudjelovati u sukobu. Sve to jasno sugerira da ovoga puta netko u PU Splitskoj nije dobro obavio svoj posao, barem ne u dijelu prihvata i prepraćivanja navijača.

Iz riječkih navijačkih redova stiže informacija i kako su navijačima masovno počeli dolaziti optužni prijedlozi zbog »bacanja plastičnih čaša (s pivom)« po gledateljskom prostoru. Netko se očito odlučio ozbiljno obračunati s tim fenomenom koji obično prati svaki pogodak »Rijeke« u trenucima euforije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka