Premijer liga košarkaša

Sesarova Gorica stiže u Mavrince, počela čistka u svlačionici

Zlatko Horvat

Damir Rajković s igračima AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Damir Rajković s igračima AO Škrljeva/Foto Arhiva NL



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva imaju puno problema s ozljedama i bolestima, a večeras u osmom kolu HT Premijer lige u Mavrincima (19 sati) dočekuju trećeplasiranu Goricu, momčad koja je u seriji od šest pobjeda.


– Ante Gospić je na antibioticima, Josip Barnjak je na terapiji zbog problema s leđima, ali obojica bi trebala biti u momčadi. Riewer je normalno trenirao poslije pada u Zadru, gdje je zaradio tri šava. Rana je zarasla. Međutim, Domagoj Vrkić neće igrati, još nije zaliječio rupturu. Upitno je hoće li se oporaviti i za sljedeće kolo i gostovanje u Zaboku – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva, momčadi koja ima utrku s vremenom da bi Gospić i Barnjak što spremniji dočekali utakmicu.


– Pokušali smo, zbog susreta hrvatske nogometne reprezentacije sa Slovačkom na Rujevici, prebaciti ogled s Goricom za nedjelju. Međutim, igra se danas i nema nam druge nego dati sve od sebe. Pobjeda nam je nužnost, a u goste nam stiže ozbiljan protivnik, koji dobro igra. Posljednje dvije utakmice u gostima dobili su tijesno, jednu sa zadnjim šutom, jednu u zadnoj minuti, znači da se mogu dobiti. Jedino treba dati maksimum.




U Adria Oil Škrljevu već je počelo »čišćenje« svlačionice, klub i centar Dragan Šekelja raskinuli su ugovor. Prijelazni rok je početkom prosinca, traže se centar i branič. Baš kao i prošle sezone, puno je ozljeda i ne nazire im se kraj, a momčad još čekaju i tri utakmice u Alpe Adria Cupu, gdje Adria Oil Škrljevo još uvijek ima prigodu izboriti drugi krug.


OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU