NBA liga

Pobjeda Lakersa, poraz Portlanda, Hezonja promašio sva četiri šuta i ostao bez poena

Hina

Foto REUTERS

Foto REUTERS

Damian Lillard je zabio osam trica za Portland za ukupan učinak od 47 koševa i osam asistencija. Mario Hezonja je odigrao 14 minuta za Portland uz užasan učinak, upisao je samo jedan skok i četiri promašaja, od čega tri s linije trica



NEW YORK – Sinoć su u NBA odigrane tri utakmice, a u svima su slavili gosti – LA Lakers su svladali Brooklyn Netse, Washington Wizardes Cleveland Cavalierse, a Dallas Mavericks Portland Trail Blazerse.


LA Lakers su u New Yorku sa 128-113 bili bolji od Brooklyn Netsa, a utakmicu je obilježio LeBron James koji je upisao 91. triple-double u karijeri i deseti ove sezone sa 27 koševa, 12 skokova i 10 asistencija. James trenutačno ima 33.626 koševa u karijeri, 17 manje od trećeplasiraanog Kobea Bryanta.


Anthony Davis je dodao 16 koševa uz 11 skokova, a 16 je ubacio i Kyle Kuzma. Kod Clevelanda najbolji je bio Kyrie Irving sa poena.




I Dallas Mavericks su slavili u gostima, sa 133-125 su nadigrali domaće Portland Trail Blazerse.


Luka Dončić je odigrao još jednu dobru utakmicu, zabio je 27 koševa i upisao devet asistencija, dok je Kristaps Porzingis ubacio 20 koševa.


Damian Lillard je zabio osam trica za Portland za ukupan učinak od 47 koševa i osam asistencija. Mario Hezonja je odigrao 14 minuta za Portland uz užasan učinak, upisao je samo jedan skok i četiri promašaja, od čega tri s linije trica.


Washington Wizards su također u gostima sa 124-112 svladali Cleveland Cavalierse, a do pobjede ih je predvodio Bradley Beal sa 36 koševa. Davis Bertans je dodao 17 koševa, a Ish Smith 17 za Wizardse.


Collin Sexton je bio najbolji pojedinac Clevelanda sa 29 ubačaja, Larry Nance Jr. je dodao 22 koša uz 12 skokova, a Kevin Love 21 koš.