Premijer liga košarkaša

Košarkaši AO Škrljeva točno u podne kod Hermes Analitice

Zlatko Horvat

Damir Rajković, trener AO Škrljeva/Foto Arhiva NL

Damir Rajković, trener AO Škrljeva/Foto Arhiva NL



RIJEKA Košarkaši Adria Oil Škrljeva danas ulaze u vrlo značajnih osam dana, za kojih će odigrati tri vrlo važna susreta. Danas točno u podne u Draženovu domu u Zagrebu u 16. kolu Premijer lige bit će gosti Hermes Analitice, u srijedu će u uzvratu polufinala Alpe Adria Cupa loviti domaću pobjedu od sedam poena razlike protiv Patriota iz slovačkih Levica, dok će iduće nedjelje dočekati Cedevitu.


– Ovo su utakmice koje nam mogu popraviti sezonu. Danas u Draženovu domu, gdje nismo pobijedili još od posljednje utakmice s Hermes Analiticom, možemo vratiti izgubljeno s domaćim porazom od zagrebačke momčadi i uhvatiti vlak za doigravanje – kaže Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva.


U sastav se poslije ozljede lista vratio kapetan Josip Barnjak, oporavio se i Amerikanac Ash Yacoubou. Naravno, stigle su nove nevolje.




– Krstanović je ozlijedio gležanj na treningu, ali bit će spreman. Idemo kompletni, Barnjak je odradio dva treninga, Yacoubou nije previše izostao. Idemo naplatiti dug, minus pet iz prve utakmice – kaže Rajković.


Pobjeda bi bila dodatna injekcija samopouzdanja uoči dolaska Patriota.