NBA liga

Dallas bolji od oslabljenih Spursa

Hina



NEW YORK – Iako je branitelj naslova NBA prvaka San Antonio imao samo osam igrača na »rosteru« za utakmicu protiv Dallasa, držao je utakmicu u egalu do same završnice, ali je na kraju ipak izgubio 93-99.


Za Dallas je debitirao i odlični playmaker Rajon Rondo, koji je stigao iz Bostona, te je upisao 6 poena, 9 asistencija i 7 skokova. Najbolju utakmicu u sezoni odigrao je Monta Ellis, koji je ubacio 38 koševa za Maverickse.


Kod oslabljenih Spursa, koji su igrali bez Tima Duncana, Tonyja Parkera, Manu Ginobilija i Kawhija Leonarda, najbolji je bio Marco Belinelli sa 21 košem.




Atlanta Hawksi su na gostovanju u Houstonu slavili sa 104-97. Atlantu je predvodio Kyle Korver sa 22 koša, a Paul Millsap i Al Horford dodali su po 14 poena. U momčadi Houstona centarDwight Howard upisao je 19 poena i 11 skokova, a playmaker James Harden 18 koševa i 14 asistencija.


U utakmici sa najmanje koševa ove sezone Denver Nuggetsi su na domaćem terenu pobijedili Indiana Pacerse sa 76-73. Hrvatski reprezentativac Damjan Rudež je za 14 minuta upisao 5 koševa i 1 skok za Indianu. Momčad Denvera predvodio je Danilo Gallinari sa 19 poena, a kod Indiane David West je upisao 19 koševa i 10 skokova.