NBA liga

Bojan Bogdanović ubacio 16 poena u pobjedi nad Heatsima

Hina

Zach Collins (Portland Trail Blazers) između Daria Šarića i Andrewa Wigginsa (Minnesota Timberwolves)/Foto REUTERS

Zach Collins (Portland Trail Blazers) između Daria Šarića i Andrewa Wigginsa (Minnesota Timberwolves)/Foto REUTERS



INDIANAPOLIS Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović zabio je 16 koševa u pobjedi svojih Indiana Pacersa nad Miami Heatom, a Dario Šarić je u drugoj utakmici u dresu Minnesota Timberwolvesa ubacio devet koševa.


Indiana Pacers su kod kuće sa 99:91 slavili protiv Miami Hreata a Bogdanović je u 32 minute zabio 16 koševa (šut iz igre 6/10, trice 2/4) i tome dodao šest skokova i jednu ukradenu loptu.


Tyreke Evans je bio najbolji strijelac Indiane sa 23 koša i deset skokova, Domantas Sabonis je dodao 15 koševa i 12 skokova.




Dario Šarić je odigrao drugu utakmicu u svom novom klubu Minnesota Timberwolvesima koji su kod kuće sa 112:96 pobijedili Portland Trail Blazerse. Odigrao je 27 minuta i uz šut od 3/9 i trice 1/3 utakmicu završio sa devet koševa, sedam skokova, dvije asistencije te po jednom ukradenom loptom i jednim blokom.


Andrew Wiggins je predvodio Minnesotu sa 23 koša, Derrick Rose je ubacio 17, a Robert Covington i Karl-Anthony Towns po 14 svaki.


Kod Portlanda najbolji je bio CJ McCollum sa 18 koševa, a Damian Lillard je dodao 16.


New Orleans Pelicansi su sa 129:124 svladali New York Knickse Marija Hezonje. Nezaustavljivi Anthony Davis je zabio 43 koša te je tome pridodao 17 skokova za New Orleans koji je nadoknadio zaostatak od 11 koševa u zadnjoj četvrtini.


Tim Hardaway Jr. je ubacio 30 koševa za Knickse kojima je ovo četvrti uzastopni poraz. Hezonja nije ulazio u igru za New York.


U najnapetijoj utakmici sinoć koja je završena produžecima Boston Celtics su sa 123:116 pobijedili gostujuće Toronto Raptorse. Kyrie Irving je zabio 43 koša, što mu je ovosezonski rekord, uz 11 asistencija. Jayson Tatum je dodao 21 koš, a Gordon Hayward 15.


Raptorse je predvodio Kawhi Leonard sa 31 ubačajem i 15 skokova.