Bojan i Bogdan

Bogdanovići zabili 46 i zaludili Amerikance: “Možda da ostali izađu pa da igraju jedan na jedan”

Hina

REUTERS

REUTERS

Sjajna partija oba Bogdanovića nije promakla ni američkim komentatorima koji su bili primorani stalno ponavljati prezime Bogdanović na obje strane terena



Indiana Pacersi su sinoć u gostima sa 106-103 svladali Sacramento Kingse, a hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović je bio najbolji strijelac gostujuće momčadi.


Bogdanović je u 35 minuta na terenu upisao 25 koševa (šut iz igre 7/13, trice 2/6), a samo 15 u prvom poluvremenu. Victor Oladipo je ubacio 24 koša, od čega 13 u zadnjoj četvrtini, a Tahaddeus Young 18 za četvrtu uzastopnu pobjedu Indiane. Pacersi su sada peti u Istočnoj konferenciji.


Kod Sacramenta najbolji je bio Bogdan Bogdanović sa 21 poenom, a Buddy Hield je dodao 20.




Sjajna partija oba Bogdanovića nije promakla ni američkim komentatorima koji su bili primorani stalno ponavljati prezime Bogdanović na obje strane terena a u nekoliko navrata Bojan i Bogdan su zabijali jedan za drugim što je Amerikance strašno zabavljalo.


“Možda da ih ostave same na terenu pa da Bogdanovići riješe to jedan jedan na jedan” rekao je jedan od komentatora.



Warriorsi u crnom nizu


Miami Heat su korak bliže završnici nakon što su sinoć sa 103-92 pobijedili gostujuće Chicago Bullse. Da su Detroit Pistonsi izgubili, Heat bi već imao sigurno mjesto u završnici, no Detroit je pobijedio Washington Wizardse sa 103-92. S ovom pobjedom Miami je ostao na sedmom mjestu na Istoku utakmicu i pol ispred Milwaukee Bucksa koji su svladali Golden State Warriorse.


Josh Richardson je predvodio Miami sa 22 koša, a Goran Dragić je ubacio 17 za Heat kojem je ovo peta pobjeda u zadnjih sedam utakmica.David Nwaba i Noah Vonleh su bili najbolji u redovima Chicaga sa 15 i 14 koševa svaki.

Golden State Warriorsi nastavljaju niz poraza, sinoć su ih sa 116-107 pobijedili gostujući Milwaukee Bucksi koje je predvodio Giannis Antetokounmpo sa 32 koša. Khris Middleton je dodao 23 koša


Za Warriorse je igrao Kevin Durant koji se na teren vratio nakon šest utakmica pauze zbog ozljede i u 17 minuta je zabio deset koševa, upisao šest asistencija i zaradio isključenje pred kraj druge četvrtine zbog svađe sa sucem. U redove Warriorsa vratio se i Draymond Green koji je pauzirao tri utakmice, a on je ubacio 11 koševa uz pet skokova i šest asistencija.


Bucks, koji još nisu osigurali nastup u doigravanju, imaju pet utakmica prednosti ispred Detroit Pistonsa (35-40).


Quinn Cook je bio najbolji strijelac Warriorsa sa 30 koševa.


Zahvaljujući ovom porazu Warriorsi (54-21) su sigurno na drugom mjestu u Zapadnoj konferenciji. Prvo su mjesto na Zapadu osigurali Houston Rockets (61-14).