Serie A

Fiorentina napunila mrežu Intera

Hina

Torino je u Napulju poveo preko Fabija Quagliarelle (14), no Napoli je uspio preokrenuti pogocima Lorenza Insignea (55) i Josea Callejona (72).



RIM U zadnjim dvobojima 6. kola Talijanske lige Fiorentina je u Firenci s 3-0 svladala Inter, dok je Napoli kod kuće jedva s 2-1 slavio protiv Torina.


Fiorentina je s 3-0 pogocima Khouma Babacar (7), Juan Guillermo Cuadrada (19) i Nenada Tomovića (76) “razbila” vrlo loši Inter, za koji je svih 90 minuta odigrao Mateo Kovačić.


Torino je u Napulju poveo preko Fabija Quagliarelle (14), no Napoli je uspio preokrenuti pogocima Lorenza Insignea (55) i Josea Callejona (72).




U velikom derbiju dviju vodećih momčadi Serie A nogometaši Juventusa su u Torinu pobijedili Romu s 3-2, te nakon šest kola jedini imaju maksimalan učinak.


Bio je to pravi talijanski derbi s pet zgoditaka, tri kaznena udarca, dva crvena i sedam žutih kartona, te puno grubosti. Poveo je Juve pogotkom Carlosa Teveza (27pen), a Roma je preokrenula pogocima Francesco Tottija (32pen) i Juana Iturbea (44).


U trećoj minuti nadoknade prvog dijela tevez je još jednom precizan s bijele točke, a pobjedu Romi donio je sjajnim volejem s 18 metara Leonardo Bonucci (86). Zbog mešusobnog košakanja pocrvenili su u 88. minuti Alvaro Morata i Konstantinos Manolas.


Roma se ipak može pohvaliti da su konačno, u šestom kolu, prvi svladali vratara Juvea Gianluigija Buffona, a sada za Juventusom zaostaju tri boda.