Europska liga

Armada ne propušta gostovanje u Istanbulu, iz kluba savjetuju navijačima da najave dolazak konzulatu

Ivan Volarić

Na stadionu Fatih Terim okupit će se najmanje pedesetak navijača »Rijeke« / arhiva NL

Na stadionu Fatih Terim okupit će se najmanje pedesetak navijača »Rijeke« / arhiva NL

Jučer je na Rujevici počela prodaja ulaznica za uzvratni ogled trećega pretkola EL protiv »Istanbul Basaksehira«



Gdje je Rijeka tu smo mi…, jedna je od krilatica pripadnika Armade koje neće propustiti ni gostovanje u Istanbulu. Bez obzira na to što i Ministarstvo vanjskih poslova sugerira kako bi valjalo zaobići »trusno« tursko tlo na stadionu Fatih Terim okupit će se najmanje pedesetak navijača »Rijeke«.


Većina je odabrala zračni prijevoz, a ne treba isključiti mogućnost da se neki navijači željni žešće avanture upute na ovo gostovanje i cestovnim pravcima.


U klubu se nadaju da će danas tijekom dana raspolagati s određenim brojem ulaznica koje su poslane iz Istanbula. Moći će se kupiti i kraj stadiona »Fatih Terim«. Iz kluba pak savjetuju navijačima da najave svoj dolazak konzulatu Republike Hrvatske u Istanbulu na službeni mail – [email protected]. Osim toga navijači se u slučaju potrebe mogu javiti konzulu Ivanu Mirkoviću na telefonski broj: 0090/212 293 5467 i 0090/212 293 5468. Radno vrijeme konzulata je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.




Jučer je na Rujevici počela prodaja ulaznica za uzvratni ogled trećega pretkola EL protiv »Istanbul Basaksehira«. Redovi na blagajnama sugeriraju popriličan interes navijača i prije nego što saznali ishod prve utakmice koja se igra ovoga četvrtka. Do subote će se čuvati mjesta za pretplatnike. Blagajne na zapadnom ulazu u kamp radit će od ponedjeljka do petka od 15 do 19 sati (odnosno do četvrtka i utakmice s Istanbulom), dok će u subotu biti otvorene od 9 do 12 sati.