Kapetan "Rijeke"

Anas Sharbini: S Rujevice će gosti teško odnositi bodove

Ivan Volarić

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Kantrida će zauvijek ostati – Kantrida, ali kaže Anas igranje na prvom nogometnom stadionu posebna je priča



Kapetan Anas Sharbini okrunio je u 60. minuti pogotkom prekrasnu akciju, a nakon utakmice pokušao dati odgovor na pitanje koje je lebdjelo nad stadionom: Je li ovo bilo ponovo rođenje moćne momčadi »Rijeke« koja je prošle sezone uglavnom lakoćom mljela svoje suparnike na domaćem terenu?


– Mislim da je! Kada su se oni malo otvorili u drugom poluvremenu onda nam je bilo puno lakše. U prvom poluvremenu su se zatvorili i prijetili iz kontre. Napokon smo pobijedili, nadam se probili taj led u psihološkom smislu i vjerujem da ćemo biti sve bolji i bolji – govorio je Sharbini koji se rastrčao i razigrao u nastavku. Prekrasan pogodak stigao je kao nagrada, na radost  svih navijača »Rijeke«, ali i jedne skupine navijača s njegovim dresovima. Brat Ahmad, nećak Anas, Siniša Linić i njegov sin… Svi su  prigodno odjenuli  – Anasov dres!


– Stvarno je bila lijepa akcija kod mojega pogotka. Osjetio sam da će mi Jugović dati povratnu loptu. Zadovoljan sam zbog gola, a pogotovo zbog pobjede.




Kantrida će zauvijek ostati – Kantrida, ali kaže Anas igranje na prvom nogometnom stadionu posebna je priča.


– To je poseban gušt, Armada nam je blizu, puno bliže nego na Kantridi. Pun stadion, prava podrška i siguran sam da će teško netko odnositi bodove s Rujevice – kaže kapetan »bijelih«.