Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 4
Sutra: 16° 16° 4
18. listopada 2019.
Trés chic večer

Žene okupirale Cinestar na premijeri filma 'Slatka mala tajna'

Žene okupirale Cinestar na premijeri filma 'Slatka mala tajna'
Žene okupirale Cinestar na premijeri filma 'Slatka mala tajna'
Autor:
Objavljeno: 15. rujan 2018. u 9:18 2018-09-15T09:18:51+02:00

Napeti triler oduševio brojne ljubiteljice filmskih ženskih večeri u CineStar kinima. Rasprodane sve Trés Chic projekcije u Zagrebu i Splitu

Ovog četvrtka su CineStar kina u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku bila ispunjena ljubiteljicama filmskih večeri samo za žene – Trés Chic i CineLady. Posebno velika gužva vladala je na Trés chic večeri u najšarmantnijem kinu u Hrvatskoj – Kaptol Boutique Cinema gdje su Trés Chic premijeru filma 'Slatka mala tajna' došle pogledati i: Jadranka Islamović, direktorica CineStara i član uprave, Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić, Branka Krstulović, Daniela Trbović, Kristina Bradač, Tatjana Dragović, Marija Borić, Renata Sopek, Ivana Ergić, Kristina Burja, Ivana Delač, Kristina Krepela, Anamarija Vrdoljak, Katarina Baban te brojni drugi.

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen prevratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, dolazi od redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma je bazirana na debitantskom romanu Darcey Bell, objavljenom 2017. godine koji je u kratkom roku zaludio čitav svijet. U filmu 'Slatka mala tajna' redatelj Paul Feig ('Bridesmaids', 'Spy', 'Freaks and Geeks'), odmiče se od blockbuster komedija po kojima je poznat i gradi napeti triler koji je ujedno i ukusna satira o našoj stalnoj težnji za besprijekornim životom u 21. stoljeću. Ovaj film prkosi svim usporedbama, a gledateljima će se svidjeti jer je svjež i ima elemente brojnih žanrova. Ovo je priča o prirodi tajni. Njihovom sazrijevanju i utjecaju na naše odnose i živote. Ali, to je i priča o ženskim izborima.

Na ženskom kružoku u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema posebno je zabavno bilo nakon premijere kada je nastupio mladi i talentirani Vlaho Arbulić, da bi potom sve pripadnice ljepšeg spola rasplesao DJ Ozren Kanceljak. Très Chic je posebna večer samo za žene u Kaptol Boutique Cinema i CineStar 4DX Mall of Split, koje se održavaju jednom u mjesecu, dok je CineLady filmska večer za žene s dugogodišnjom tradicijom i posebnim poklonima, tako da su brojne posjetiteljice i ovog puta oduševili partneri Nivea, Story, Mentos i Somersby. Partneri Très Chica u Zagrebu su bili Stella Artois, Fraktura, Bliss, Mikeda, Apivita, Clarins i Cartier Carat. Tajanstveno ubojstvo, mnoštvo preokreta i iznenađenja prikovat će sve gledatelje za kino sjedala. Film koji će vas nasmijati, ali i držati u napetosti jednostavno ne smijete propustiti. 'Slatka mala tajna' u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima. Kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina te online na https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/slatka-mala-tajna/5582

Rezervirajte već sada 03.10. za idući Trés chic i film ‘Zvijezda je rođena’ s Bradley Cooperom i Lady Gagom u glavnim ulogama. Kino ulaznice kreću u prodaju sljedeći tjedan.

1. Tres chic

2. Ljupka Gojic Mikic(1)

Ljupka Gojić Mikić

4. Iva Radic

Iva Radić

5. Tatjana Dragovic

Tatjana Dragović

Daniela Trbovic

Daniela Trbović

Ivana Delac

Ivana Delač

Jadranka Ivankovic, direktorica CineStara i clan uprave

Jadranka Ivanković, direktorica CineStara

Kristina Bradac

Kristina Bradač

Renata Sopek

Renata Sopek

Foto: PR

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.