Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
6. prosinca 2019.
Na svjetskoj sceni

U kreaciji kostrenskog dizajnera: Nicki Minaj na VMA-u nosila Zigmanov korzet

Foto: Ivica Tomić/ arhiva
Foto: Ivica Tomić/ arhiva
Autor:
Objavljeno: 21. kolovoz 2018. u 10:03 2018-08-21T10:03:00+02:00

Megapopularna američka zvijezda za svoj nastup na futurističkoj sceni odabrala je prekrasan, zlatni korzet kojeg potpisuje Juraj Zigman

Poznata pjevačica Nicki Minaj za nastup na američkom VMA-u odabrala je prekrasnu Zigmanovu kreaciju. Na pozornici se pojavila ispred trona s krilima i jednorozima u spektakularnom zlatnom korzetu kojeg potpisuje poznati kostrenski dizajner Juraj Zigman.

Nicki Minaj je za dodjelu MTV video glazbenih nagrada nastupala na vlastitoj pozornici u New Yorku, točnije u futurističkom trgovačkom centru Oculusu koji se nalazi ispod One World Trade Centra. Za nastup je odabrala pjesme »Majesty« i »Barbie Dreams«, dva hita sa svog posljednjeg albuma naslovljenog jednostavno – »Queen«, a u stilu prave kraljice odabrala je upravo prekrasnu Zigmanovu custom made kreaciju koja se savršeno uklopila u futuristički i dekadentan stage popularne pjevačice, kao što prenose strani mediji.

Zigman je fotografiju Nicki Minaj objavio na svom Instagram profilu. Njegove kreacije obožavaju brojne zvijezde na domaćoj i svjetskoj sceni i ne prestaje nas oduševljavati svojom umjetnošću.

1

Foto: zigman_official Instagram, popsugar

Nicki Minaj, MTV VMA 2018, Juraj Zigman

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.